Ochrana osobních údajů

Informace o používání cookies

Provozovatelem této webové stránky je společnost Guru marketing s.r.o., se sídlem Bělehradská 858/23 Praha 2 – Vinohrady 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Praze, oddíl C, vložka 234270, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení webových stránek www.gurum.cz.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Seznam, Facebook.

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.

 

General cookie introduction = co jsou to cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být používány webovými stránkami, aby učinily uživatelský zážitek více efektivní.

Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme vaše povolení.

Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou umístěny službami třetích stran, které se objevují na našich stránkách.

 

Typy cookies

Nutné

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka bez těchto cookies nemůže správně fungovat.

Nutné cookies, které sbíráme na webu gurum.cz.

Preferenční

Preferenční cookies umožňují, aby si webová stránka zapamatovala informace, které mění, jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Je to například preferovaný jazyk nebo region, kde se nacházíte.

Preferenční cookies, které sbíráme na webu gurum.cz.

Statistické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Statistické cookies, které sbíráme na webu gurum.cz.

Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Marketingové cookies, které sbíráme na webu gurum.cz.

Neklasifikované

Neklasifikované cookies jsou cookies, které máme v procesu klasifikování společně s poskytovateli jednotlivých cookies.

Neklasifikované cookies, které sbíráme na webu gurum.cz.

 

Kódy třetích stran

Na tomto webu trvale používáme kódy od společností Google a Facebook, které nám pomáhají analyzovat, kam návštěvníci chodí a jak se na tomto webu chovají. Při probíhajících kampaních se mohou na webu krátkodobě objevit i kódy dalších měřicích nástrojů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti Guru marketing s.r.o., se sídlem Bělehradská 858/23 Praha 2,  IČ: 03587754, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Praze, oddíl C, vložka 234270 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem nabídky zboží či služeb, uzavírání a plnění smluvních závazků. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Guru marketing s r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webového rozhraní
  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

– Preferenční cookies
– Statistické cookies
– Marketingové cookies
– Neklasifikované cookies

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu obchod@gurum.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Guru marketing s.r.o., se sídlem Štefánikova 18/25, Praha 5.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel softwaru: Mailchimp, Google, Facebook, Instagram, Seznam.cz.

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost Guru marketing s.r.o., se sídlem Bělehradská 858/23 Praha 2,  IČ: 03587754, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Praze, oddíl C, vložka 234270 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě plnění smlouvy za účelem vyplnění Kontaktního formuláře, kterým je poslána nezávazná poptávka na služby poskytované společností Guru marketing. Dále je možné osobní údaje zpracovávat na základě plnění smlouvy v případě vyplnění objednávkového formuláře na školení. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3let.

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě oprávněného zájmu za účelem rozesílání newsletterů na klienty společnost Guru marketing. Tyto údaje budou Správce zpracovány po dobu 3 let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Guru marketing s r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webového rozhraní
  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

– Nutné cookies

Proti sbírání osobních údajů má uživatel možnost vznést námitku s nesouhlasem, a to například zasláním emailu na adresu obchod@gurum.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Guru marketing s.r.o., se sídlem Štefánikova 18/25, Praha 5.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel softwaru: SmartEmailing.

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vznést námitku
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.